Les nostres propostes:

1.- Millorarem el transport públic amb més línies d’autobús i més freqüències.

2.- Regularem l’entrada de vehicles de lloguer a l’illa en temporada alta.

3.- Promourem aparcaments dissuasius a les platges més visitades, amb un sistema de informació telemàtica del seu estat d’ocupació a temps real.

4.- Crearem l’Agència de defensa del territori d’Eivissa. Com a Mallorca i Menorca.

5.- Executarem el Projecte de circumval·lació de Sant Rafel.

6.- Instal·larem una passarel·la a la C-731 al tram de Can Guillemó perquè els vesins de Ses Païsses puguen creuar-la sense perill.

7.- Complirem els punts firmats al Pacte de l’Aigua.

8.- Lluitarem contra el intrusisme augmentant el nombre de inspectors i coordinant les forces de seguretat i les administracions.

9.- Regularem l’activitat musical dels Beach Clubs i Hotels discoteca, de manera que la convivència entre els residents i visitants siga possible.

10.- Augmentarem la inversió en Serveis Socials per atendre a les persones més vulnerables. Augmentarem també el control dels serveis de les residències per a majors públiques i concertades, per garantir que els nostres majors siguen atesos adequadament.

11.- Invertirem més en cultura per promoure, amb més força, la producció cultural i artesanal feta a Eivissa. També apostarem per invertir en el manteniment i recuperació del nostre patrimoni material, com els Bens d’Interès Cultural (BIC): Sínies, Aljubs, Fonts, Eres, Molins, etc… i immaterial, com la cançó, el ball i els costums eivissencs. Un patrimoni singular i únic.

12.- DEFENSAREM EIVISSA i els seus interessos davant qualsevol administració o entitat governamental superior.